Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag og Rogue bekreftet for Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo klarer sjelden å holde det at spill som allerede finnes andre steder også skal komme til Nintendo Switch hemmelig, og i kveld fikk vi et nytt eksempel på dette.

For etter at en rekke nettbutikker la Switch-utgaver av Assassin's Creed IV: Black Flag og Assassin's Creed: Rogue ut for salg kom det ikke akkurat som en overraskelse at Nintendo kunne bekrefte dette under kveldens Direct-sending. Dessverre må vi vente en stund på dem. Pakken kalt Assassin's Creed Rebel Collection vil nemlig ikke lanseres før den 6. desember. Som en liten kompensasjon venter det da berøringskontroller og muligheten til å sikte med gyro-sensorene.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterte tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Glem Jack Sparrow, glem kaptein Sabeltann og glem kaptein Sortebill fra femtenhundreogfjorten. Den kuleste piraten heter Edward Kenway...

1
Hør spillmusikk i Oslo Konserthus

Hør spillmusikk i Oslo Konserthus

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Score er tilbake i Norge, og du kan høre de klassiske spilltonene i Oslo Konserthus 6. og 7. desember. Forrige gang spillmusikk-konserten gjestet landet vårt, var det...Loading next content