Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage er Ubisofts største lansering for PS5 og Xbox Series

479 år er allerede tilbrakt i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har ennå ikke gitt konkrete opplysninger om hvor mange eksemplarer Assassin's Creed Mirage har solgt, men det franske selskapet har nå gått ut på X og avslørt at spillet er franchisens største current-gen-lanseringen hittil.

Nærmere bestemt får vi vite at "Assassin's Creed Mirage er Ubisofts hittil største New Gen-lansering når det gjelder antall solgte enheter (PS5, Xbox Series X-S)."

Med tanke på at spillet bare har vært ute i en uke er dette mildt sagt en imponerende prestasjon. Når det gjelder hva denne tilstrømningen av spillere har betydd for Mirage har Ubisoft avslørt en del interessant statistikk om spillernes tendenser i spillet.

Vi får vite at 479 kollektive år har blitt tilbrakt i spillet, og at 60 millioner Leaps of Faith har blitt gjennomført. Og viktigst av alt: 1,2 millioner gatekatter har blitt klappet.

Hvis du ikke har hatt sjansen til å spille Assassin's Creed Mirage kan du lese anmeldelsen vår her eller se videoanmeldelsen nedenfor.

HQ
Assassin's Creed Mirage

Relaterte tekster

0
Assassin's Creed MirageScore

Assassin's Creed Mirage

ANMELDELSE. Skrevet av Marie Liljegren

Lykkes Ubisoft når de går tilbake til røttene eller mener Marie serien bør fortsette å være mer RPG-aktig?Loading next content