Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Asteroid City

Asteroid City skryter av stjernespekket rollebesetning i den nyeste plakaten

Stjernespekket er egentlig en undervurdering.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Wes Anderson har alltid en tendens til å samle en stjernespekket rollebesetning når han lager nye filmer, og for den kommende Asteroid City er dette tilfelle igjen. Men hvis du var i tvil om det, er den siste plakaten for filmen den perfekte måten å stenge ut eventuelle bekymringer på.

Her får vi se filmens absolutt stjernespekkede oppstilling, med alle skuespillerne sittende og i kostyme og ser på en slags demonstrasjon. Vi får også se rollebesetningen listet opp, bare i tilfelle du ikke helt klarer å kjenne igjen ansiktene deres.

Asteroid City

Hvis du ikke allerede har gjort det, sjekk ut traileren til Wes Andersons Asteroid City nedenfor. Filmen kommer på kino 23. juni.

HQ

Relaterte tekster

0
Asteroid City

Asteroid City

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Å dra til ørkenen for å delta på en vitenskapsmesse høres ikke ut som min type ferie, men med Wes Andersons sjarm kan jeg tåle varmen.Loading next content