Norsk
Gamereactor
esports

Astralis har annonsert sin nye sjefanalytiker

Hunden skal hjelpe laget med å heve prestasjonene i 2023 og videre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den danske esportsorganisasjonen Astralis har kunngjort at de har ønsket et nytt medlem velkommen til teamet sitt, i form av en ny hovedanalytiker. Rollen vil bli besatt av Nicolai "HUNDEN" Petersen, som vil hjelpe teamet med å forbedre seg i konkurransemessig forstand gjennom 2023 og utover.

Når det gjelder signeringen, har Astralis sportsdirektør, Kasper Hvidt, uttalt: "Først og fremst er jeg glad for at vi nå har kommet til enighet med Nicolai, som er en ekstremt dyktig og ettertraktet kapasitet. Han vil uten tvil styrke vårt analytiske arbeid. Vi går inn i 2023 med et sterkere team og en modernisert resultatorganisasjon, hvor vi har investert i både flere og eksepsjonelt talentfulle profiler.

For å legge til dette har Hunden berørt sin nye stilling i Astralis: "Selv om jeg bare har jobbet med gutta siden mandag, og det tar tid å bli vant til hverandre, er det en god dynamikk i gruppen, og kvaliteten på spillerne er åpenbar. Vi vinner kanskje ikke den første store turneringen, men jo mer vi bygger videre på fundamentet, jo bedre forbereder vi oss og holder oss til avtalene, jo sterkere og mer konsekvente blir vi som lag. Da vil resultatene etter hvert komme. Det er fokuset nå".

Nå som Hunden er en del av organisasjonen, er Astralis' prestasjonsorganisasjon låst på plass.

Astralis har annonsert sin nye sjefanalytiker


Loading next content