Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis vant IEM Beijing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Astralis er uten tvil et av de mest populære lagene i Counter-Strike: Global Offensive i disse dager, og i helgen viste de atter en gang hvorfor.

Danskene deltok nemlig i Intel Extreme Masters-turneringen i Beijing, og etter en rekke imponerende kamper kunne de til slutt heve trofeet som synlig bevis på at de vant årets utgave. Dette fikk vi allerede en indikasjon på i gruppespillet da de vant sine tre første kamper. Deretter var det FaZe Clan som måtte se seg slått 2-0. Dermed var det duket for den store finalen, hvor 100 Thieves ventet. Sistnevnte hadde nok ikke akkurat stor selvtillit etter å ha tapt mot Astralis i gruppespillet, så selv om de hadde klart å slå tilbake med en sluttspillseier mot Team Vitality var det ikke ekstremt sjokkerende da Astralis vant både på Vertigo, Nuke og Train slik at finalen endte 3-0. 100 Thieves vil nok uansett klappe seg selv litt på skulderen sin de nylig kom tilbake til CS: GO etter et lite avbrekk, så et tap finaletap mot et av verdens beste lag kan ikke være altfor skuffende.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content