Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Asus ROG Azoth

Asus har designet sitt beste tastatur noensinne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har allerede sett en rekke banebrytende tastaturer fra Sys de siste par årene, men det er ikke akkurat det første merket du tenke rpå når du tenker: "nytt gamingtastatur". Men vi tror det vil endre seg betydelug nå, for med den nye Axoth-modellen tar de et kvantesprang fremover, som vil bli husket i lang tid.

HQ

Ok, la oss bare slutte med overdrivelse i to minutter og ta en titt på situasjonen. ROG Azoth er et nytt 75% tastatur fra Asus, som først og fremst introduserer et nyttig og klart OLED-display i øvre høyre hjørne, og som har hotswappabla PCB-er, hvilket sender et klart og tydelig signal; Dette tastaturet er designet for å fikle med.

Asus ROG Azoth

Hva det grunnleggende angår kommer tastaturet med de deiligste smurte (pre-lubed) NX Red-bryterne, som er både lydløse, responsive og ekstremt taktile. Deres proprietære PBT-hetter gjør at hvert tastetrykk føles ganske stabilt, og bare forsterker følelsen av at dette er den beste skriveopplevelsen vi har hatt på veldig lenge. Dette her er på Keychron-nivå, når Keychron er på sitt aller beste.

Du får også Bluetoot, 2,4GHz via en dongle som kan oppbevares inne i selve tastaturet, en batterilevetid som lett kan gi 130 timers bruk og et solid, tungt chassis som føles fantastisk.

Dette er en annonse:

Så alt det grunnleggende er her, men så er det det lille OLED-displayet som kan tilpasses direkte gjennom Asus sin egen programvare. Det kan vise systeminformasjon, ja, hva som helst, og det er også mulighet for å laste ned plugins, så kreativiteten til forbrukerne er det som setter grensen.

Med hvert Azoth-tastatur følger et komplett smøresett, som i prinsippet gjør det til et slags DIY-sett også. Du får et verktøy for fjerning av tastene, en børste, en smørestasjon, Kruptox 205, stabilisatorer og mye, mye mer. Vi har forhørt oss blant noen av entusiastene på kontoret som sier at dette enkelt kan fungere som en slags brukervennlig introduksjon til å optimalisere og tilpasse opplevelsen av et seriøst tastatur.

Asus ROG Azoth

Det viktigste er imidlertid at Azoth føles helt fantastisk å bruke uten å måtte fikle for mye med det. Det føles som det beste Keychron kan prestere, med programvare som Asus har tilpasset til perfeksjon, og med tilbehør vi sjelden ser blant gamingtastaturer.

Dette er en annonse:

Det er uhørt, sjenerøst og direkte overraskende for å si det mildt, men ingenting av dette ville vært nok hvis ikke grunnopplevelsen var så stor - men det er den bare. Kombiner det med 1000Hz pollingfrekvens, utmerket per-key RGB-belysning og en solid volumkontroll, og du har hele pakken.

10 Gamereactor Norge
10 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content