Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Asus ROG Phone 7 Ultimate

Asus introduserer ikke noe nytt og banebrytende her, men disse telefonene har så mye personlighet at det er lett å tilgi.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For ikke så lenge siden startet jeg en gjennomgang av en ny Xiaomi-smarttelefon på en litt grov måte, da jeg uttalte hvor vanskelig det kan være som anmelder å finne en spennende tilnærming til en ny, statisk smarttelefon som ikke gjør mye mer enn å forbedre omtrent 5-10% for utvalgte spesifikasjoner, og som derfor gir deg en ytelsesøkning på de samme 5-10% i utvalgte spill som egentlig ikke trenger det uansett.

Jada, vi kan vise deg AnTuTu-benchmarks, eller GeekBench-poeng som demonstrerer den gradvise oppgraderingen på disse nøkkelparametrene, men brukeropplevelsen forblir for det meste Android, og virkelige nye funksjoner kan være veldig, veldig få og langt mellom.

Ta Asus' ROG Phone 7 som et resultat. Vi får servert en Snapdragon 8 Gen 2 SoC, 16 GB LPDDR5X RAM, 512 GB UFS 4.0-minne, et 6.78-tommers 2448x1080p AMOLED-panel på hele 165Hz, et 6000mAh batteri som kan lade opptil 65W. Den har til og med to USB-C-porter og en lydkontaktport. Alt dette er sinnsykt imponerende, og som en pakke er det ganske unikt. Kjenner du krydderblandingen "Ras el Hanout"? Direkte oversatt fra arabisk betyr det "den beste i butikken" - og det har vært ROG Phone's mantra fra starten.

Dette er en annonse:
Asus ROG Phone 7 Ultimate

Det er den samme Phantom White fargen på baksiden, med det samme kule lille OLED-panelet du enten kan programmere til å vise spesifikke animasjoner eller skrive en spesiell melding. Det er også plass til AeroActive Portal, en funksjon vi så introdusert på fjorårets 6D-modell. Hvis du fester den medfølgende AeroActive Cooler 7, åpnes denne lille motoriserte luken slik at den kan lede luftstrømmen til de varme komponentene.

Dette betyr at Asus enkelt kan hevde at ROG Phone 7 Ultimate kan kjøre på 165Hz uten å måtte redusere bildefrekvensen på grunn av høye interne temperaturer - noensinne. For eksempel har vi nylig gjennomgått Mighty Doom på enheten, og kjørte i noe sånt som 2,5 timer uten å se varmen påvirke ytelsen.

Kombiner det med de fantastiske AirTriggers og den nye "subwooferen" som Asus hevder gir en helt ny dimensjon til lyden. Det er plassert i AeroActive Cooler, og det er faktisk veldig overraskende. Aldri har en telefon hørtes så bra ut. For øvrig er hele telefonen fortsatt IP54-sertifisert, selv om det faktisk er en motorisert åpning inn i telefonens skjøre deler.

Dette er en annonse:

Det er fortsatt kompromisser her. På baksiden er det en 50 megapiksel kamerasensor, som er ganske anstendig, og som leverer 12,5 megapiksler per bilde. Det er også 2x optisk zoom, som fungerer... Vel, greit. Det er ingen trådløs lading, og mens trådløs lading ikke er spesielt "GamerTM", ville det være et fint tillegg for Asus å gi.

Asus ROG Phone 7 Ultimate

Men for å komme tilbake til punktene øverst i denne anmeldelsen, er det en ting som igjen sikrer at Asus slipper unna kritikk, i form av mangel på innovasjon når markedet drar føttene mot neste årlige lanseringssyklus, identitet. Asus ROG Phone 7 tar ikke seg selv så høytidelig - den åpner med en animert historie som til og med har dedikert spillmekanikk der du kontrollerer et romskip. Den utnytter emballasjen på en innovativ måte. Det hele oser av et spesifikt ønske om å være noe... Vel, spesifikt. ROG Phones er ikke de eneste spilltelefonene på markedet, men ROG Phone 7 har minnet meg igjen på hvor viktig det er å ha personlighet, å gå planken med en idé, og Asus presser seg hele tiden for å overbevise deg, forbrukeren, om at det er her du finner det morsomste Android erfaring blant de etablerte flaggskipene.

Anmeldelsene blir litt kortere etter hvert som tiden går, da de forventede spesifikasjonsstøtene rett og slett ikke krever grundig analyse, men det betyr ikke at vi ikke er glade for at ROG Phone-linjen eksisterer, så cheesy som de kan være.

Så karakteren forblir den samme, og det vil helt til den dagen Asus går tom for ideer, eller mister den gløden, den gnisten som gjør ROG Phone lanserer et slikt friskt pust hvert eneste år.

10 Gamereactor Norge
10 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content