Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Atari-grunnlegger Nolan Bushnell til Norge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nolan Bushnell vil holde et foredrag under innovasjons- og entreprenørskapskonferansen Technoport2015 i Trondheim. Bushnell grunnla Atari Corporation, og er av mange ansett å være dataspillindustriens far.

- For å videreutvikle og inspirere vil vi også i år presentere noen av de aller beste innovatørene fra ulike steder i verden. Hovedpoenget er å lære av både suksesshistoriene og feilene disse menneskene har begått, samtidig som at vi vil diskutere hvordan vi kan implementere denne kunnskapen for å skape et mer innovativt Norge, skriver Gøril Forbord, Daglig Leder hos Technoport, i en pressemelding.

I tillegg til Bushnell kommer Samantha Quist, som er tidligere markedsføringsleder av Googles produkter, Pascal Finette fra Singularity University's Startup Lab, og Angela Lamont, som er direktør for verdens eneste Kickstarter-finansierte månelanding.

Technoport2015 vil finne sted på Kunnskapssenteret i St. Olavs Hospital i Trondheim den 18. og 19. mars.

Atari-grunnlegger Nolan Bushnell til Norge
Nolan Bushnell, takk! (Foto: Tech Cocktail, gjennom Wikimedia Commons)


Loading next content