Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart 2 planlegges allerede nå

Det er flere år unna, men Mundfish har allerede en oppfølger i tankene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med en stort sett positiv kritisk mottakelse og anstendige salgstall er det ikke så overraskende å høre at Mundfish planlegger en Atomic Hearts-oppfølger. Vi forventet imidlertid ikke å høre om det på noen år.

Mundfish ser imidlertid ikke ut til å være så hemmelighetsfulle, da de nylig fortalte journalist Aleksey Makarenkov at det var aktive planer om å gå over til Atomic Hearts 2. Som nevnt vil det ta litt tid før vi får se denne oppfølgeren.

Vi har fortsatt god tid med Atomic Hearts i vente, inkludert noe DLC-innhold som forventes å komme senere i år. Dessuten trenger det originale spillet fortsatt en god del finpuss gjennom oppdateringer.

Atomic Heart har vært sentrum for en del kontroverser i ukene etter lanseringen, men det har fortsatt vist seg å være et vellykket spill, så liker du tanken på en oppfølger?

Takk, Twisted Voxel.

Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content