Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart får actionfylt lanseringstrailer

Sørg for å sjekke ut spillet i dag, selv som en del av Game Pass-abonnementet ditt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er dagen vi har ventet veldig lenge. Etter mange forsinkelser, kontroverser og uvillighet til å vise konsollversjonene - har den russiske utvikleren Mundfishs Atomic Heart endelig blitt utgitt. Selv om det ikke er noe mesterverk, synes vi fortsatt det er et underholdende actionspill som vi anbefaler deg å sjekke ut (les vår anmeldelse her).

Nå har vi også mottatt den tre minutter lange lanseringstraileren, som både introduserer temaet for spillet, viser mye action og demonstrerer noe av den fantastiske grafikken som gjorde spillet så hypet i utgangspunktet.

Atomic Heart er tilgjengelig for PC, PlayStation og Xbox, og er også tilgjengelig med Game Pass.

HQ
Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content