Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bad Boys 4

Bad Boys 4 er på vei

Will Smith og Martin Lawrence kommer tilbake for en ny del av filmfranchisen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Du kan lett forveksle Bad Boys for Life som den fjerde delen i actionserien, men til tross for at den har litt ordspill i tittelen, er det faktisk den tredje filmen i Will Smith og Martin Lawrence's filmfranchise. Men hvorfor tar vi opp dette, spør du? Vel, det er fordi Bad Boys 4 nettopp har fått grønt lys.

HQ

Bekreftet av Smith and Lawrence på Twitter i en video der de to leker og spøker om navnekonvensjonen til filmene, blir vi fortalt at den fjerde offisielt er på vei og kommer på et tidspunkt i fremtiden.

Ingen plottdetaljer er nevnt ennå, og på samme måte bortsett fra å se de to ledende stjernene tilbake, blir vi ikke fortalt om noen ytterligere castingnyheter. På samme måte, som for når filmen faktisk kommer som ennå ikke er avslørt heller.

Bad Boys 4

Relaterte tekster

0
Bad Boys 4 er på vei

Bad Boys 4 er på vei

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

Will Smith og Martin Lawrence kommer tilbake for en ny del av filmfranchisen.Loading next content