Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War

Bak kulissene til Gears of War Ultimate Edition-teamet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har i dag annonsert en Xbox One Gears of War: Ultimate Edition Bundle, altså en konsollpakke der man får med nyversjonen av det første Gears of War-spillet sammen med en ny Xbox One-konsoll.

Slippdatoen for pakken er den samme som for spillet, altså den 25. august i Nord-Amerika. I Europa har imidlertid ikke spillet fått noen slippdato ennå, men vi ser ingen grunn til at både spillet og konsollpakken ikke skal komme til Norge omtrent på den samme tiden.

I alle tilfelle har Microsoft sluppet en ny Behind The Scenes-trailer knyttet til spillet. Du kan lese mer om Xbox One Gears of War: Ultimate Edition Bundle hos Microsoft.

HQ
Gears of War

Relaterte tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Gears of War er så bra som vi hadde håpet. En overveldende og lekker actionfest med masse fet grafikk og skumle monster!Loading next content