Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III Patch 3 lanseres neste uke

Forvent full støtte for Mac og bedre ytelse i Act 3.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Baldur's Gate IIIs tredje store oppdatering er snart på vei. Nærmere bestemt 21. september, som et nytt innlegg på utviklerens Twitter/X-konto avslører.

Den vil gi støtte for Mac og noen sårt tiltrengte forbedringer av ytelsen i Act 3, som fortsatt skaper problemer for spillerne. Det kommer også andre store endringer etter hvert, som muligheten til å endre utseendet ditt, fotomodus og mer, men det er nok ikke sikkert at disse kommer før om en stund.

Cross-play kommer også på et eller annet tidspunkt, men det forventer vi når Xbox-versjonen av spillet lanseres. Det er uansett godt å se at Larian forbedrer Baldur's Gate III, ettersom det fortsetter å høste ros fra nye spillere og kritikere.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content