Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III Patch 5 gir ny epilog, vanskelighetsmodus og mye mer

Spillets femte oppdatering er på hele 30 GB data, men den legger til massevis av innhold.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Baldur's Gate III sin femte store oppdatering er nå klar for nedlastning. Du trenger rundt 30 GB ledig plass for å installere den, men hvis du ikke har så mye plass anbefaler Larian at du installerer spillet på nytt. Men selv om den tar opp mye plass, legger den til mye nytt innhold.

For det første er det den nye epilogen, som utspiller seg noen måneder etter spillets slutt og lar deg se hva som har skjedd med alle gruppemedlemmene dine. Tusenvis av dialoglinjer er lagt til for å gjøre slutten mer unik.

I tillegg kommer den nye Honour Mode, som gir spillerne en enda høyere vanskelighetsgrad. Den gir også sjefene nye Legendary Actions, som gjør det mulig for dem å utføre et spesialtrekk som vi ikke har sett før.

Hvis du ønsker å tone ned vanskelighetsgraden, kan du også gjøre det i den tilpassede vanskelighetsmodusen. Vi anbefaler at du leser gjennom de lange oppdateringene hvis du vil vite absolutt alt, men nok en gang er vi litt forbløffet over hvor mye innhold som har blitt lagt til i spillet på de fire månedene som har gått siden lanseringen.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content