Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Barn i Storbritannia vokser raskere enn inflasjonen

Lommepengene har økt med 11 %, noe som overgår den økende inflasjonen i Old Blighty.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Storbritannia får barn ofte lommepenger av foreldrene sine når de er små (men ikke jeg, takk mamma og pappa). Dette kan være et ukentlig beløp, eller en betaling for å gjøre husarbeid.

Selv om det ikke er mye penger de fleste barn får, klarer de tilsynelatende å overgå inflasjonen, ifølge en ny studie rapportert av The Guardian. I gjennomsnitt tjener britiske ungdommer rundt 11 % mer enn de gjorde i fjor, noe som overgår inflasjonen.

Seksåringer får den største lønnsøkningen, ettersom de har hatt en lønnsøkning på hele 34 %, men for eldre barn har jobber som barnevakt hatt en økning i gjennomsnittlig inntekt på 24 %. Samlet sett blir lommepengerutiner mye mindre konsistente over hele landet, med bare 57% av barna som har en vanlig godtgjørelse. Men det ser ut til at Storbritannias ungdom hustler seg til en inntekt, ettersom de tar betalt for småjobber rundt om i huset og til og med for å smile på et familiebilde.

Barn i Storbritannia vokser raskere enn inflasjonen
Dette er en annonse:


Loading next content