Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Enemy Within

Batman: The Enemy Within annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det begynte å komme en del ønsker og rykter da Telltale Games hadde spennende annonseringer å komme under ukens San Diego Comic-Con. Utenom The Wolf Among Us 2 var det mer Batman som var på alle sine lepper. En av grunnene til dette var at New Zealand sitt sensurorgan satte sin dom over noe kalt Batman: The Enemy Within. Slike aldersmerkinger viser seg som vanlig å være en spiller sin beste venn.

I dag har nemlig gitt oss en nye video hvor de kan bekrefte at Batman: The Enemy Within er på vei. Vi trenger ikke vente lenge heller, for første episode, The Enigma, slippes 8. august. Det skal bli mulig å overføre valgene sine fra første sesong, noe som ikke er særlig rart med tanke på at vi får se flere gamle kjente. The Riddler er nemlig tilbake med gåtene sine, men det viser seg raskt at dette bare er begynnelsen på noe mye større. Ting blir ikke bedre når en hensynsløs agent og en fersk The Joker inntar byen.

Du kan se utviklerne og skuespillerne selv snakke om spillet i videoen under, og se noen skjermbilder under der igjen.

Høres dette bra ut?

HQ
Batman: The Enemy Within
Batman: The Enemy WithinBatman: The Enemy WithinBatman: The Enemy Within

Relaterte tekster

2
Batman: The Enemy WithinScore

Batman: The Enemy Within

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Utforskingen av relasjonen mellom Batman og The Joker er noe av det beste vi har fått servert på flere år, men er det nok til å bære Telltales nyeste spill?Loading next content