Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Enemy Within

Batman: The Enemy Within episode 2 kommer om en måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke akkurat sjelden at Telltale Games gir oss en ganske kort varsel om når nye episoder av seriene deres slippes, men siden Batman trenger litt tid for å komme seg til lysssignalet får vi godt med tid denne gangen.

Studioet kan nemlig fortelle at andre episode av Batman: The Enemy Within, The Pact, vil slippes 26. september. Denne gangen vil mye av fokuset være på Harley Quinn, og utviklerne lover at dette også er en figur de har tatt seg noen kreative friheter med. Akkurat hva dette betyr får vi uansett ikke vite før om en måned. Mens vi venter kan vi kose oss med disse nye skjermbildene.

Batman: The Enemy Within
Batman: The Enemy WithinBatman: The Enemy Within

Relaterte tekster

2
Batman: The Enemy WithinScore

Batman: The Enemy Within

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Utforskingen av relasjonen mellom Batman og The Joker er noe av det beste vi har fått servert på flere år, men er det nok til å bære Telltales nyeste spill?Loading next content