Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Batman: The Telltale Series Episode 3 slippes om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med bare tre episoder igjen av Batman: The Telltale Series begynner ting å hete seg opp. Heldigvis slipper vi å vente alt for lenge på å se hvordan de ulike situasjonene utvikler seg. Telltale Games har nemlig avslørt at den tredje episoden kommer til PC, Playstation 4 og Xbox One den 25. oktober. Episoden heter "New World Order", og uten å røpe særlig mye kan vi avsløre at vi får se en god del mer av the Penguin, Harvey Dent og Selina Kyle.

Hva synes du om Telltale sin tolkning av Lynvingen foreløpig?

Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content