Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline-studioet sparker folk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Visceral Games, utvikleren bak spillene i Dead Space-serien og Battlefield: Hardline, fortalte nylig til Gamespot at de nå er igang med å kutte i bemanningen. Tydeligvis er det bare "noen få" av personalet som mister jobben, og arbeidet med det uannonserte Star Wars-spillet fortsetter som planlagt. Dette sier Visceral om saken:

"We made a small staffing change in our Visceral studio today to support the needs of the studio's two current development priorities: content for Battlefield Hardline Premium and an unannounced Star Wars project".

Det er verdt å nevne at det ikke er uvanlig at spillstudioer hyrer inn folk på kortere kontrakter under et spillprosjekt, så dette er sannsynligvis rimelig udramatisk.

Battlefield: Hardline

Kilde: Gamespot

Battlefield: Hardline

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content