Norsk
Gamereactor
nyheter
Astral Chain

Bayonetta-skaperne lager Switch-eksklusiv kalt Astral Chain

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PlatinumGames har laget en god del Nintendo-eksklusive spill opp gjennom årene, og har ikke tenkt å stoppe mens de jobber med Bayonetta 3 heller.

De brukte nemlig anledningen under kveldens Direct-sending til å annonsere en helt nytt Switch-eksklusiv kalt Astral Chain. Med tanke på at det er Takahisa Taura, kamp- og gamepla-regissøren for Nier: Automata, og Hideki Kamiya, skaperen av både Bayonetta og Devil May Cry, trenger du ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å tenke deg hva dette spillet handler om. Her snakker vi om intense og stilige kamper mot skapninger av ulike slag, og denne gangen er det også inkludert noen mecha-drakter og et våpen som lar deg påkalle hologramlignende hjelpere og en slags pisk. Hva i alle dager er det disse to ser på og spiser hver dag med en slik fantasi? Uansett hva det er får det dem også til å jobbe raskt, for Astral Chain skal lanseres den 30. august.

HQ
Astral Chain

Relaterte tekster

Astral ChainScore

Astral Chain

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Har du noen gang ønsket å være animepoliti? Michael mener det er bare ett riktig svar etter å ha prøvd det nyeste spillet fra PlatinumGames.Loading next content