Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Astral Chain

Bayonetta-skaperne lager Switch-eksklusiv kalt Astral Chain

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PlatinumGames har laget en god del Nintendo-eksklusive spill opp gjennom årene, og har ikke tenkt å stoppe mens de jobber med Bayonetta 3 heller.

De brukte nemlig anledningen under kveldens Direct-sending til å annonsere en helt nytt Switch-eksklusiv kalt Astral Chain. Med tanke på at det er Takahisa Taura, kamp- og gamepla-regissøren for Nier: Automata, og Hideki Kamiya, skaperen av både Bayonetta og Devil May Cry, trenger du ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å tenke deg hva dette spillet handler om. Her snakker vi om intense og stilige kamper mot skapninger av ulike slag, og denne gangen er det også inkludert noen mecha-drakter og et våpen som lar deg påkalle hologramlignende hjelpere og en slags pisk. Hva i alle dager er det disse to ser på og spiser hver dag med en slik fantasi? Uansett hva det er får det dem også til å jobbe raskt, for Astral Chain skal lanseres den 30. august.

HQ
Astral Chain

Relaterte tekster

8
Astral ChainScore

Astral Chain

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Har du noen gang ønsket å være animepoliti? Michael mener det er bare ett riktig svar etter å ha prøvd det nyeste spillet fra PlatinumGames.Loading next content