Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Billettsalget til LCS-mesterskapshelgen utsatt på ubestemt tid

Med sommersesongen i fare har Riot stoppet fansen fra å kjøpe billetter til sesongavslutningsturneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillere som er involvert i League of Legends Championship Series er for øyeblikket i gang med en streik forsøk på å tvinge Riot Games til å bli en mer åpen og rettferdig turneringsarrangør. Riot har svart på denne avgjørelsen ved å holde sommersesongen av LCS som gissel ved å si at de vil avlyse Summer Season hvis en avtale ikke er oppfylt innen to uker, noe som bety at LCS mister sine plasser i World Championship senere i år.

Selv om vi håper at LCS ikke mister plassene sine på Worlds i år ser det ut til at Riot nå har begynt å forberede seg på en avlyst Summer Season, ettersom de har sendt ut en uttalelse der de forteller fansen at billettsalget til LCS Championship Weekend blir utsatt på ubestemt tid.

Alle som allerede har kjøpt billetter til arrangementet vil få dem refundert, noe som betyr at det ser mer og mer ut som om Riot er i ferd med å avlyse Summer Season, og dermed LAN-arrangementet til LCS Championship Weekend, noe som betyr at LCS-lagene sannsynligvis ikke vil være til stede på Worlds senere i år heller.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content