Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Bioshock annonsert til iPad og iPhone

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to uker siden fristet 2K Games med et Bioshock-inspirert skjermbilde hvor en naken kvinne holdt et stort eple. Spekulasjonene har selvfølgelig løpt løpsk siden, og en remake av originalspillene eller et helt flunkende nytt kapittel fra Rapture har vært blant de mest populære. Det var derimot få som så linken mellom eplet og teknologigiganten Apple.

Det populære førstespillet i serien, Bioshock, har nå altså overraksende nok blitt annonsert til iOS. Utviklerne lover den komplette opplevelsen fra originalspillet, og støtte for Made for iPhone-kompatible kontrollere. Det er da gjerne ikke rart at det bare vil være kompatibelt med iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5, iPhone 5S og iPhone 5C, selv om det vil være imponerende nok å få spillet som originalt krevde en Playstation 3, Xbox 360 eller PC til å kjøre på disse håndholdte enhetene.

- Bioshock leverer er sann AAA førstepersons skytespillopplevelse til iOS-plattformen ved å sende spillerne på et undervannseventyr for å utforske den Art Deco-inspirerte byen Rapture. Her slåss man mot sinnsforvirrede overlevende etter den feilede objektiviske utopiens fall ved å genetisk modifisere sitt eget DNA for å få overmenneskelige krefter, skriver 2K om spillet i sin pressemelding.

Skjermbildene vi har fått tak i av iOS-utgaven ser i hvert fall temmelig bra ut!

Bioshock
BioshockBioshockBioshock
BioshockBioshock

Relaterte tekster

2
Bioshock er nå ute på iOS

Bioshock er nå ute på iOS

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Irrational Games' hyllede Bioshock ble i går sluppet til iOS for alle som er interesserte i å utforske Rapture i miniatyrformat. Spillet koster 105 kroner på App Store,...

3
Bioshock annonsert til iPad og iPhone

Bioshock annonsert til iPad og iPhone

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

For to uker siden fristet 2K Games med et Bioshock-inspirert skjermbilde hvor en naken kvinne holdt et stort eple. Spekulasjonene har selvfølgelig løpt løpsk siden, og en...Loading next content