Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Void Bastards

Bioshock-skaper avduker Void Bastards

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Folk lytter litt ekstra oppmerksomt når personer som har laget Bioshock annonserer et nytt spill, så alles øyne og ører våknet til live da Microsoft fikk æren av å avduke Jonathan Chey, en av Irrational Games-grunnleggerne som blant annet har jobbet med Bioshock og System Shock 2, sitt neste spill.

Void Bastards ser helt klart spesielt ut i den første traileren, og gameplayet høres fascinerende ut også. Her får vi gå gjennom en "uendelig mengde fanger" i håp om å komme deg gjennom den livsfarlige Sargasso Nebula-systemet. Dette er selvsagt ikke en enkel sak med store valgmuligheter, overlevelsesmekanikker, intense kamper og romferd. Spillet vil først lanseres på Xbox One og PC i starten av neste år, men det høres ut som om utviklerne i Blue Manchu Games har planer om å bringe det andre steder etter det også.

HQ
Void Bastards

Relaterte tekster

0
Bioshock-skaper avduker Void Bastards

Bioshock-skaper avduker Void Bastards

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Folk lytter litt ekstra oppmerksomt når personer som har laget Bioshock annonserer et nytt spill, så alles øyne og ører våknet til live da Microsoft fikk æren av å avduke...Loading next content