Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Void Bastards

Bioshock-skaperes Void Bastard slippes om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Jonathan Chey og flere andre talentfulle utviklere som har gitt oss spill som Bioshock og System Shock 2 gjennom årene avduket Void Bastards i november fikk spillet selvsagt en del oppmerksomhet. Med en meget unik visuell stil og såpass kjente personer innvolvert havnet prosjektet raskt på mange sin radar, så det er gledelig å høre at ventetiden blir mye kortere enn mange fryktet.

Blue Manchu Games kan kunngjøre at Void Bastards vil lanseres allerede 29. mai. Som kjent vil det i tillegg bli tilgjengelig på Xbox Game Pass fra første stund, så da er det i alle fall ti millioner mennesker som sliter med å finne en grunn til å prøve det ut.

HQ
Void Bastards

Relaterte tekster

0
Bioshock-skaper avduker Void Bastards

Bioshock-skaper avduker Void Bastards

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Folk lytter litt ekstra oppmerksomt når personer som har laget Bioshock annonserer et nytt spill, så alles øyne og ører våknet til live da Microsoft fikk æren av å avduke...Loading next content