Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Bioware forsøkte å utvikle et Mass Effect-spill til Nintendo DS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mass Effect-serien var kanskje den 7. konsollgenerasjonens mest definerte RPG-serie, med dens blanding av tredjepersons skytespill-action og rollespillelementer på galaktisk skala. Totalt har det kommet fem spill i serien - fire til stasjonære konsoller og PC og ett til mobil - men faktisk kunne det ha vært et sjette spill i serien, til Nintendo DS.

I podcasten MinnMax forteller tidligere Bioware-produsent Mark Darrah at de var i ferd med å lage en spinoff av serien til DS kalt Mass Effect: Corsair.

"It was going to be a DS game, it was going to be first-person, you'd fly around a ship. We were going to put it out in a part of the galaxy that was more pirate-y and not really fully explored," forteller Darrah om spillet ifølge IGN.

Bioware kom dog ikke noe lengre enn å designe spillets flykontroller og settingen innen prosjektet ble droppet. Det ville kostet dem 10,50 dollar per DS-kassett å gi ut spillet på ifølge produsenten, og med en typisk salgspris på rundt 30 dollar til konsollen og et estimat på bare 50,000 solgte eksemplarer for prosjektet, var det ikke verdt å lage det.

Darrah forteller at teamet bak Mass Effect: Corsair i stedet skiftet fokus til mobil hvor de utga spillet Mass Effect Infiltrator.

Mass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...

5
EA hinter til Mass Effect-remaster

EA hinter til Mass Effect-remaster

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Husker dere da Electronic Arts' Pete Moore kritiserte studio som lagde remastere, og sa det kun var folk som var tomme for ideer som jobbet med slike? Nå har EA fått en...

0
Kan slippe Xbox 360-spill til EA Access

Kan slippe Xbox 360-spill til EA Access

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Som du sikkert har fått med deg, var bakoverkompatibilitet på Xbox One en av Microsofts E3-overraskelser i juni. Ett av disse Xbox 360-spillene som kan nytes på Xbox One...Loading next content