Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Bioware forsøkte å utvikle et Mass Effect-spill til Nintendo DS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mass Effect-serien var kanskje den 7. konsollgenerasjonens mest definerte RPG-serie, med dens blanding av tredjepersons skytespill-action og rollespillelementer på galaktisk skala. Totalt har det kommet fem spill i serien - fire til stasjonære konsoller og PC og ett til mobil - men faktisk kunne det ha vært et sjette spill i serien, til Nintendo DS.

I podcasten MinnMax forteller tidligere Bioware-produsent Mark Darrah at de var i ferd med å lage en spinoff av serien til DS kalt Mass Effect: Corsair.

"It was going to be a DS game, it was going to be first-person, you'd fly around a ship. We were going to put it out in a part of the galaxy that was more pirate-y and not really fully explored," forteller Darrah om spillet ifølge IGN.

Bioware kom dog ikke noe lengre enn å designe spillets flykontroller og settingen innen prosjektet ble droppet. Det ville kostet dem 10,50 dollar per DS-kassett å gi ut spillet på ifølge produsenten, og med en typisk salgspris på rundt 30 dollar til konsollen og et estimat på bare 50,000 solgte eksemplarer for prosjektet, var det ikke verdt å lage det.

Darrah forteller at teamet bak Mass Effect: Corsair i stedet skiftet fokus til mobil hvor de utga spillet Mass Effect Infiltrator.

Mass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...Loading next content