Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blair Witch

Blair Witch kommer til PlayStation 4 og får mer innhold om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Blair Witch bare ble lansert på PC og Xbox One den 30. august var det vel ikke mange som tvilte på at det skumle spillet også ville skremme seg inn på PlayStation 4 etter hvert siden Lionsgate var utgiver. Nå vet vi både når og at det venter enda mer til spillet.

Bloober Team har gitt oss en ny trailer som avslører at Blair Witch lanseres på PlayStation 4 den 3. desember. Dette skal være en include ny utgave som har forbedret både gameplay og tekniske aspekter utviklerne ikke sier noe om hva er. Det de derimot kan snakke om er en tillleggspakke som slippes samme dag på PC og Xbox One også. Denne heter Good Boy Pack, og vil la oss endre hvordan hunden bullet ser ut, nye animasjoner til vår firbente venn, nye mobilspill i selve spillet og wallpapers.

HQ
Blair Witch

Relaterte tekster

4
Blair WitchScore

Blair Witch

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Skrekkspill-entusiasten Ayub har spilt Bloober Teams nyeste prosjekt Blair Witch. Lykkes det i å gi han en god skrekkopplevelse?Loading next content