Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blasphemous II

Blasphemous 2 er satt for utgivelse i sommer

Game Kitchen avslører ikke den eksakte datoen, men har gitt oss detaljer om noen av de nye funksjonene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ventet lenge på oppfølgeren til Blasphemous, det actionbaserte spillet som kombinerte metroidvania- og soul-sjangrene i 2019. Og selv om vi visste at ankomsten var nært forestående (som Mauricio García, direktør for The Game Kitchen, fortalte oss i et intervju for noen måneder siden på BIG Conference), har vi endelig en bedre indikasjon på når spillet kommer.

The Game Kitchen dukket opp mot slutten av Nintendos Indie World-sending for å kunngjøre at Blasphemous 2 lanseres i løpet av sommeren. Traileren som annonserer dette introduserer også nye våpen, fiender og bevegelsessystemer for å utforske denne forvridde verdenen.

HQ

Relaterte tekster

0
Blasphemous IIScore

Blasphemous II

ANMELDELSE. Skrevet av David Caballero

Den botferdige har nå flere våpen og evner til rådighet for å utforske en barsk labyrint full av monstre og mørke.Loading next content