Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST Paris Store grupper tidsplan avslørt

Turneringen sparkes i gang neste måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er bare noen uker unna BLAST Paris Major som sparkes i gang, da turneringen, som vil bli avholdt i City of Lights i mai, offisielt starter med kvalifiseringen og knockout-gruppespillet i begynnelsen av april.

Med 56 lag som kjemper om plasser på arrangementet og kvalifiseringer som finner sted i København (for europeiske lag), Monterrey (for amerikanske lag) og Ulaanbaatar (for asiatiske lag), er tidsplanen for gruppekvalifiseringene nå utgitt.

Og for å se nøyaktig når og hvem favorittlaget ditt møter først, kan du gå til BLAST hjemmeside her, for å se tidsplanen som spenner fra 6. april til 9. april.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content