Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Bli kjent med karakterene fra Wasteland 3 i ny video

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

InXile Entertainment bød på storartet underholdning i løpet av helgen med en ny såkalt Dev Diary-video om Wasteland 3. Denne gangen fikk vi treffe menneskene som venter oss i det dystopiske Colorado, samt se litt av stedene vi får utforske.

Wasteland 3 slippes den 28. august til PC, PlayStation 4 og Xbox One (inkluderes i Game Pass9. Vi synes dette er et spill folk bør holde et øye med, og mange i Gamereactor-nettverket anser det som potensielt et av årets absolutt beste spill.

HQ

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content