Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Blir Alien: Isolation 2 snart avduket?

En ny teaser hinter om noe stort i 2019.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om et nytt Alien:Isolation har svirret en stund, men nå har vi noe litt mer håndfast å hekte disse ryktene på. Den offisielle Alien-Twitterkontoen har nemlig publisert en liten teaser som nevner Amanda Ripley, dattera til Ellen Ripley og protagonsiten i Creative Assembly sitt Alien: Isolation.

Teaseren hinter til at Amanda Ripley kommer til å avsløre "the secrets the Nostromo left behind" i 2019, koste hva det koste vil. Nostromo er jo skipet fra den originale Alien-filmen. Men teaseren gjør det ikke klart hva det er vi kan forvente oss. Siden Amanda Ripley er hovedfokuset er det naturlig å anta at det er en oppfølger til Isolation, men i og med Sega og Creative Assembly ikke har uttalt seg, kan det også handlet om Alien: Blackout, eller kanskje et helt nytt spill med Amanda Ripley i hovedrollen.

Vi krysser fingrene for at det er Alien: Isolation 2, for det første spillet var fantastisk bra!

Alien: Isolation

Relaterte tekster

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ridley Scotts Alien er et mesterverk, men det samme kan ikke sies om spillene basert på merkevaren. Dette har Creative Assembly endret for alltid...Loading next content