Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Blir Alien: Isolation 2 snart avduket?

En ny teaser hinter om noe stort i 2019.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om et nytt Alien:Isolation har svirret en stund, men nå har vi noe litt mer håndfast å hekte disse ryktene på. Den offisielle Alien-Twitterkontoen har nemlig publisert en liten teaser som nevner Amanda Ripley, dattera til Ellen Ripley og protagonsiten i Creative Assembly sitt Alien: Isolation.

Teaseren hinter til at Amanda Ripley kommer til å avsløre "the secrets the Nostromo left behind" i 2019, koste hva det koste vil. Nostromo er jo skipet fra den originale Alien-filmen. Men teaseren gjør det ikke klart hva det er vi kan forvente oss. Siden Amanda Ripley er hovedfokuset er det naturlig å anta at det er en oppfølger til Isolation, men i og med Sega og Creative Assembly ikke har uttalt seg, kan det også handlet om Alien: Blackout, eller kanskje et helt nytt spill med Amanda Ripley i hovedrollen.

Vi krysser fingrene for at det er Alien: Isolation 2, for det første spillet var fantastisk bra!

Alien: Isolation

Relaterte tekster

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ridley Scotts Alien er et mesterverk, men det samme kan ikke sies om spillene basert på merkevaren. Dette har Creative Assembly endret for alltid...

3
Blir Alien: Isolation 2 snart avduket?

Blir Alien: Isolation 2 snart avduket?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Ryktene om et nytt Alien:Isolation har svirret en stund, men nå har vi noe litt mer håndfast å hekte disse ryktene på. Den offisielle Alien-Twitterkontoen har nemlig...Loading next content