Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard Arena Los Angeles er klar for bruk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard har annonsert at de endelig har åpnet Blizzard Arena Los Angeles, arenaen som utelukkende er ment for esports-konkurranser for spill som Hearthstone, Overwatch, og de andre spillene til Activion Blizzard.

Arenaen er bygd slik at det kan være flere konkurranser samtidig, og det finnes også en Blizzard-butikk hvor man kan kjøpe ulike gjenstander fra selskapet.

Åpningen av arenaen starter med Overwatch Contenders-sluttspillkampene den sjuende og åttende oktober, mens 8, mens Summer Championship of the Hearthstone Championship Tour (HCT) starter trettende oktober. Selskapet vil altså ta nytte av bygget fra første stund.

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content