Norsk
Blog
Husker du det spillet?- jeg vet du gjør!

Husker du det spillet?- jeg vet du gjør!

Skrevet av 192 den 14 november 2010 klokken 18:53

Jeg har lagt merke til noe ganske spesielt både her på GameReactor og generelt på andre spillmedier den siste tiden. Et fenomen som blir stadig vanligere og mer omtalt rundt omkring, og som så å si alle spillinteresserte har en eller flere meninger om, og som vekker både tanker og følelser i kanskje overraskende stor grad.

Jeg tenker på, vel, spill. - Nei, vent! Ikke forlat bloggen riktig enda, for det er ikke hvilke som helst spill jeg tenker på her. Jeg tenker nemlig på gamle klassikere, det være seg til alle mulige konsoller, da utenom kanskje PlayStation 3 og Xbox 360 og de andre nyere underverkene. Jeg tror vi alle har en bunke med slike gamle spill som bare aldri forlater hjertet vårt, og som vi kunne sagt uendelig med positive ord om.

Det skal også sies at dette sjelden er perfekte spill, nesten tvert imot; de har ofte fått ganske lunken kritikk av spillmedia, men som allikevel klarer å treffe blink på noen punkter som gjør at vi gamere bare faller pladask for disse spillene.

Selv har jeg selvfølgelig en del slike spill, som så å si alt i Kingdom Hearts-serien, TimeSplitters, Battlefield 2, Gran Turismo 3, Heroes of Might & Magic III og ja, en god del flere. Det er altså noen av mine favoritter når det kommer til klassikere, men hva med deg? Hvilke spill er det som aldri forlater det innerste av spillhjertet ditt, og som du så inderlig håper det skal komme en såkalt "remake" av til nyere konsoller?

Nevn så mange spill du vil i kommentarfeltet, men jeg ønsker dog at dette kun skal være spill til tidligere konsoller enn PlayStation 3, Xbox 360 og Wii, samt de nyeste spillene til PC, DS, PSP med mer.

- 192

HQ