Norsk
Blog
Arkade

Arkade

Jeg mener ikke å skryte, men jeg er ganske fornøyd med bloggen min. Det tok meg ganske lang tid fra jeg kjøpte meg eget dot com domene til jeg fikk den igang, men nå er Old School Ray Gun en realitet som lever i beste velgående. Jeg har mellom tretti og åtti besøkende per dag, noe som jeg synes er mer enn bra nok for at pengene jeg brukte på domenet skal være verdt det. Jeg fikk forloveden min som studerer Grafisk Design til å hjelpe meg med utseende til bloggen, og jeg er alt i alt kjempefornøyd.

Det nyeste blogginnlegget heter Arcade og ble inspirert av to nedlastbare spill som jeg fikk teste da jeg var på en EA showcase i London for ikke så veldig lenge siden. Disse to DLC-spillene kan dere også lese mine tanker om her på Gamereactor. De er DeathSpank og Shank.

For de av dere som har fulgt med på bloggingen min de siste ukene så vet dere nok at jeg er inne i en periode hvor jeg spiller mye indie-spill og småspill. Det aller nyeste spillet jeg kjøpte meg var det originale Prince of Persia (etter å ha sett Disney-filmen på kino såklart), og selv om det hverken er et småspill eller et indiespill så er det såpass gammelt nå at jeg kan kalle det pittelitt retro/klassisk.

Shank og DeathSpank, i tillegg til Mass Effect DLC, Dragon Age DLC og Bad Company 2 DLC, traff meg derfor midt i hjertet på showcasen. Jeg forklarer litt dypere mine tanker rundt små, nedlastbare spill i blogginnlegget mitt, og der er også HD-trailere til både Shank og DeathSpank.

Jeg håper dere liker bloggen min. Den er mitt hjertebarn :)

OLD SCHOOL RAY GUN

HQ