Norsk

Patetiske El-Kjøp jæv***

Fy F. Jeg er sur. For en uke siden kjøpte jeg Hitman: Blood Money fordi jeg har begynt å elske Hitman serien i det siste. Jeg og svigermoren min dro til gode gamle trofaste El-Kjøp. Dette må være det eneste spillet jeg virkelig har angret på at jeg har kjøpt. Det er ikke noe galt med spillet... bortsett fra at det IKKE VIRKER!

Har prøvd det på 3 PCer nå, med samme resultat: På treningsbanene når jeg kommer inn i teateret bare stanser hele jævelskapen og skrur noen ganger av PCen i tillegg. Dette burde ikke være et problem da det finnes(trodde jeg) kundeservice og en klageavdeling.

Vi dro til El-Kjøp for å bytte spillet. Gikk inn. Drittsekken bak disken sa at han måtte teste spillet for å se om det var noe galt. "Greit" sa jeg før jeg forklarte han at det ikke var noe galt på starten, bare lenger inn i spillet. Han innstalerte det på en av Pcene der. Så istedet for å spille dit hvor det ikke funka(hadde tatt 2 min...) så bare går han litt rundt i 3-4 sekunder før han konkluderer med seg selv at spillet er feilfritt... Hva faen? Det skrur seg av på 2 PCer for pokker. Jeg har prøvd alt. Sette ned grafikken på minimum. Reinstallere alt som har med spillet å gjøre etc.. Dette sa jeg til han, men da bestemte han seg for å komme med den geniale drittlappen hvor det står: "Byttes ikke ved brutt forsegling".

Hvordan skal man vite at spillet ikke funker uten å bryte forseglingen?! Det er direkte svindel!!! Argh... Dette sa stemoren min til han. Hun sa at det var idiotisk at en 15 åring ikke skulle kunne få tilbake de 349kr som han selv hadde tjent på grunn av en feil i spillet som jeg ikke kunne har gjort noe med... Da han hørte at jeg var 15 bestemte han seg også for å blande det inn i saken...

"Han er 15 og spillet har 18 års grense"
" HVA har det med saken å gjøre? Det var jo en voksen som kjøpte det med han!"
"Han er fortsatt 15... Hvis det blir en sak kommer dette til å komme opp"

En sak?! Hva i svarte... Så sa han at han ikke kunne gjøre noe med saken og sa at hvis vi fortsatte å klage kunne vi bare gå. Vi gikk og det kom ikke mange pene ord ut av oss på veien ut...

Fy faen... Makan til dårlig kundeservice har jeg aldri opplevd i mitt liv... Selv den lugubre servicen i en dritdårlig tyrkisk klesbutikk var jo bedre... ÆSJ!

Tror forresten jeg aldri har skrivd en lengre blogg. :P Sorry for skriveleifer... Dette måtte ut!

HQ