Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Min uke med gaming [01.05.12]

Skrevet av Andrilza den 1 mai 2012 klokken 23:57

Velkommen til min ukentlige blogg om mine spillopplevelser.


Mass Effect 2
Endelig har jeg slått det på insanity. Forarget meg litt over at man måtte gjøre flere objektiver etter at alle hadde blitt rekruttert, tok derfor litt lengre tid enn jeg hadde forventet. Endte opp med å få i Tali's, Jacob's, Samara's og Jack's lojalitet mellom hovedoppdragene. Selv om det var kort, ga første del av Collector skipet fnugg av raseri, samme med det helt på slutten egentlig. Vel, nå er jeg sannelig klar for Mass Effect 3.


Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Noe klunkete, men et begivenhetsrikt og spennende spill. Historien var litt forvirrende, men gud så fengslende det var, likte forså vidt alle karakterene, og plottwistene var nammenam. Var faktisk litt kortere enn jeg forestilte meg nå når jeg tenker over det, men det hadde fortsatt en god lengde i seg. Prøvd dette før en gang, men det var herlig å endelig få spilt gjennom et Metal Gear spill selv, ser nå hvorfor serien er så bemerket. Har jo nå MGS3 (som jeg har hørt er det beste i serien og som skal begynnes på straks), MGS4 og Peace Walker liggende på lur. Kjenner jeg gleder meg noe stort, for jeg er oppslukt.


Street Fighter x Tekken
Huff. Kjenner jeg blir fort rusten om jeg holder meg unna for en liten stund. Skal bli med på en onlineturnering i morgen som har premiepott, så det var på tide å få på seg hanskene igjen. Tror neppe jeg vinner, kjenner flere i det norske fighting game samfunnet som er med og som klart er bedre. Men hvem vet? Kanskje jeg er heldig.


Skullgirls
Bittelitt rustent her og. Merker at dette har blitt et spill jeg gjerne starter opp når jeg ikke føler for å spille noe spesifikt. Tenker ikke lenger på å a ta det så seriøst og utvikle utrolig lange komboer som sitter som støpt. Bruker heller bare det jeg har nå og prøver å ha det så artig som mulig, er fornøyd med det jeg kan.


A fine dose of badassery.

Min uke med gaming [24.04.12]

Skrevet av Andrilza den 24 april 2012 klokken 23:52

Velkommen til min ukentlige blogg om mine spillopplevelser.


BlazBlue: Continuum Shift
Her skiftes det på fighters i hytt og pine. Synes dette er et flott spill, og det er vel generelt elsket, men ofte oversett i spillverdenen. Skaffet det tidligere i år, selv om en utvidelse kalt BBCS Extend kom ut litt senere. 100kr mot 500kr? Vanskelig valg du. Kan jo hende jeg plukker opp Extend også når det en dag blir billig som fy, men så vil jeg heller vente på det tredje spillet i serien som kaaanskje kommer neste år. Er jo bokstavelig talt en anime fighter, om en kan kalle det det. Det er ikke basert på en anime, men spillet har mer eller mindre samme stilen, er bare å se på karakterene. Button layout er jo også helt annerledes enn noe jeg har spilt før, så det er en god forandring fra alt annet. Spilt mye online, da spesielt med karakteren Noel Vermillion. Jeg bare elsker drive angrepene hennes, de kan ofte komme overraskende på motstanderen. Har også spilt gjennom flere karakterers story + True Ending som man låser opp etter å ha spilt gjennom med noen spesifikke. Den gir på en måte en felles konklusjon på det hele og gjør plass for en fortsettelse. Jeg digger anime, og det føles ut som jeg spiller meg gjennom en også. Antagonisten i spillet har så genialt design, og selv om det er litt vanskelig å forstå en del (mye på grunn av at jeg ikke har spilte Calamity Trigger tror jeg), er det lagt mye arbeid i historien og jeg liker den.


Skullgirls
Må prøve å lære meg langvarige komboer som har utgangspunkt i svake angrep, ser dem overalt online nå. Spiller fortsatt med Fortune i front og Valentine som anker, men det hender jeg går solo med en av dem når det står fare for å spille mot samme karakter, for det er noe jeg misliker. Merker det ble litt feil å si at Skullgirls var likt BlazBlue i forhold til hvordan det spilles, da jeg uttalte at det virket som en blanding av det og Marvel vs Capcom forrige uke. Nå som jeg tenker over det, virker det nærmere MvC og Street Fighter, men du finner elementer fra litt av hvert så det er vanskelig å si, noe som er bra.

Mass Effect 2
Merker jeg bare blir mer og mer irritert desto mer jeg spiller. Å spille på det vanskeligste skal jo klart være en utfordring, noe som jeg oftest tar i mot med glede (snart ferdig med Dark Souls, mind you), men jeg føler virkelig ikke noen gnist i combaten her. Både meg selv og companions tåler ikke en dritt, det virker som om hver eneste fiende har minst dobbelt så mye liv. De har ikke for mye, men vi har for lite. Også hater jeg det faktum at det bare er de aller tøffeste motstanderne som blir kastet rett i fleisen på deg. Vel, er ferdig med første halvdel av spillet og har nettopp rekruttert Tali, tror jeg dropper lojalitetsoppdragene denne gangen. Been there, done that. Skal uansett bruke en lagringsfil fra en tidligere playthrough til ME3, så jeg bryr meg egentlig ikke om hva som skjer i Suicide Mission.


Bang~

Min uke med gaming [18.04.12]

Skrevet av Andrilza den 18 april 2012 klokken 23:55

Velkommen til min ukentlige blogg om mine spillopplevelser.


Skullgirls
Lastet ned dette så fort det var tigjengelig. Har sett frem til spillet en veldig god stunn nå og det var jammen ikke forgjeves. Dette er en av de nydeligste slåssespillene jeg noensinne har omfavnet; artsyle og animasjoner er bare så utrolig godt gjennomført og en skjønn forandring fra spill generelt av samme sjanger. Musikken er jo bare guddommelig, jazzen sitter som støpt. Mekanikken i slåssinga er veldig underholdende, det føles litt ut som en god blanding av BlazBlue og Marvel vs Capcom. Føler de gjorde en god story mode, var kanskje litt klisje-aktig her og der, men den gir virkelig en god bakgrunn til de karakterene man spiller gjennom med. Begynte å spille med karakteren Ms. Fortune, men etter hvert som jeg utforsket flere av dem, fant jeg meg til rette med Valentine i tillegg. Er du en fighter-entusiast som meg så sier jeg bare løp å kjøp: for dette er virkelig et friskt pust en ikke bør gå glipp av. Håper GR kommer til å anmelde det og få sett hva de synes, men det virker litt sent nå.


Mass Effect 2
Så, mener at det virkelig er på tide å skaffe seg ME3. Derfor skal jeg som oppvarming gjennomføre en insanity run på ME2 for å kunne få full gamerscore som da inkluderer DLC. Har gjort meg ferdig med å rekrutere Garrus, Mordin, Jack, Kasumi (+lojalitetsoppdrag) og gjort Overlord oppdraget. Et virkelig flott spill, men å dø så innmari fort som man gjør på insanity er til tider veeeldig slitsomt. Er bare å bite i seg og prøve å nyte reisen, atter en gang.


Fez
Dette er virkelig en vakker, liten sak. På en side simpel, på en annen komplisert; miksturen av 2D og 3D er et genialt konsept og jeg bare elsker det. Å kunne snu om selve spillbrettet for å komme til andre steder på som med det første hadde vært utenkelige, kiler hjernen min på en god måte. Har samlet ca. 20 kuber nå og det begynner å ta litt tid før jeg finner flere nå. Da det noen ganger kan være veldig forvirrende å gjøre progress, virker det allikevel som at det bare er sånn det skal være og tar del av den flyten Fez har. Et nytt og unikt spill kledd i et retro deisgn. Elsk.


Dark Souls
Droppet tanken av å gå etter Four Kings og bestemte meg heller for å dra i retning Seath og skjebnen som ventet meg der. Etter en heisatur gjennom arkivene ble jeg nokså maltraktert av dragen og krystallene han skyter opp av bakken. Nå befinner jeg meg plutselig i et fengsel... så vi får se hva jeg gjør fra dette punktet. Etter førsteinntrykket med Seath tror jeg at jeg kommer til å tilkalle hjelp fra noen andre online for å ta meg av ham. Har veldig lyst til å gjøre meg ferdig med dette fantastiske monsteret av et spill, men det er jo så mye annet som jeg også vil spille.


Super Street Fighter IV
Ettersom jeg fikk i meg Skullgirls, har jeg spilt mest av det gjennom forrige uke. Street Fighter x Tekken fristet plutselig ikke så mye, men jeg hadde likevel en lyst på å få spilt noe SF også. Derfor hev jeg meg over dette atter en gang og tøyset litt rundt med Sakura online. Hun er nok ikke den beste shotoen, men hun er klart den morsomste. Ser frem til å få henne med i SFxT.


FIGHT!

Min uke med gaming [10.04.12]

Skrevet av Andrilza den 10 april 2012 klokken 13:59

Velkommen til min ukentlige blogg om mine spillopplevelser.


Street Fighter x Tekken
Nå går det nesten litt for mye opp og ned synes jeg. Oser av kvalitet i ranked nå og jeg sliter med å rykke opp i poeng, men så har jeg jo ikke så lite at det er noe problem. Føler meg litt sikrere med Law, men jeg har spilt en god del andre karakterer i det siste også, spesielt mye med gode, gamle Akuma. Spilte faktisk i en lobby med en felles nordmann på opptak her om det er av interesse: http://www.twitch.tv/srklive/b/314430878
Spiller en match alene uten nedsakking på 4:01:30 og med partner på 4:39:00 og 5:25:30. De fleste av matchene har det og stopper opp så de som ser på ikke får med seg alt, men der er noen eksempler av når det fungerte bra.


Super Street Fighter IV
Var en periode der jeg bare hadde en PS3 tilgjengelig og da gikk jeg litt tilbake til dette. Var helt forferdelig å spille Juri med PS3-pad og etter å ha spilt henne så mye i SFxT, føles for forskjellig ut og jeg har aldri gjort meg vant til den kontrolleren. Derfor gikk jeg løs med Oni i stedet, var enklere å gå tilbake til han siden han er nokså unik til å ha shotokan spillestil og jeg har heller ikke spilt en annen versjon av Oni. Litt ranked, litt endless, mye moro.


Uncharted 3
PS3 perioden gjorde også at jeg spilte litt multiplayer her igjen. Har ikke tjent inn så mye til å gjøre omfattende customization enda, det føles jo nesten nakent når jeg spiller online. Er ikke akkurat så veldig god i dette, men jeg liker det veldig godt og skulle gjerne ha brukt mer tid på det ellers, men så er det ikke min konsoll vi snakker om her.


Alice/Alice: Madness Returns
Synes det eldre spillet er litt kjipt. Det er unikt, men det faktum at du må starte helt fra starten av stedet du er på hver gang du dør kan være litt jævlig i blant. Akkurat nå befinner jeg meg på et mentalsykehus (tror jeg), veldig bisarr sted. Hadde en kompis over som ville prøve Madness Returns, så jeg skiftet over til det i stedet. Et mye mer tilgivende spill enn forgjengeren, hysteria gjør det nok litt vel enkelt, men jeg merker at taktikk blir viktigere jo lengre man kommer. Satt mest å bare så på selv egentlig, og nå lånes det bort.

Min uke med gaming [02.04.12]

Skrevet av Andrilza den 2 april 2012 klokken 23:43

Velkommen til min ukentlige blogg om mine spillopplevelser.


Dark Souls
Her gjorde vi mye progress ja... så jeg tok en snartur til New Londo Ruins, men jeg merket at jeg ikke hadde så veldig lyst til å kjempe mot spøkelser for øyeblikket. Så nå har jeg bare skrevet litt med en viss hvit stein i Anor Londo så jeg har blitt summoned opptil flere ganger for å hjelpe til mot Ornstein og Smough. Har møtt på flere invaders, og det å kunne gjøre bossfighten igjen er en like stor glede hver gang. Jeg får jo en del souls og humanity ut av det også, så jeg har holdt meg der og ikke kommet meg videre, fornøyd uansett.


Demon's Souls
Så, plukket opp dette (can't get enough of them souls). Tror ikke jeg liker det like godt som Dark Souls på grunn av visse småting, men det er ikke akkurat langt i fra et like bra spill. Er jo også bare noe jeg mener foreløpig, har nettopp slått førstebossen og prøver å komme meg over en hersens bru som bader i en drages flammehav. Liker faktumet at spillet har en hub-world, det skaper en ulikhet hos Souls spillene som er velkommen.


Street Fighter x Tekken
Fokuserte mest på SFxT denne uka. Law er nå offisielt på mitt tag-team, eksperimenterer nå med noen andre karakterer som Lili og Poison så jeg har litt mer på siden. Møter større motstand online nå som flere har lært seg spillet, noe som er bra. Går derfor litt opp og ned, allikevel gjør jeg jo en sakte, men stødig vei mot 4k BP.


SSX
Fikk endelig tak i det. Har mange gode minner fra SSX 3 og det var godt å endelig sette seg inn i et spill som dette igjen. Merker det er en del ting jeg savner; musikk og baner som lett huskes, utdypende customization av karakterer etc. Men så har jeg bare spilt litt World Tour og noen online events så jeg kan ikke si så mye mer negatvivt enda. Trikse-systemet virker veldig bra og nokså utdypet, det ble jo for dumt å spille med classic button mapping selv om det er det jeg er vant til. Elskbart spill som jeg ser frem til å spille mer av.