Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Et magert RPG-spillår...

Et magert RPG-spillår...

Skrevet av Animorpher den 23 desember 2012 klokken 20:46

2013 nærmer seg med stormskritt og da passer det med ett nytt innlegg i min lite skrevne Blogg.Det har vært ett hektisk år med en liten Valp ved navn Mika løpendes rundt bena så det har ikke blitt mye tid til og skrive blogger her inne men nå har det endelig begynt og roe seg ned mer.2012 har ikke vært det altfor store året for solide RPG Spill i år føler jeg,mine favoritter var Kingdoms of Amalur:Reckoning og Pokemon Black/White 2.
Det har blitt noen andre spillkjøp i år også,inkludert Mass Effect 3 og Tales of Graces F men ellers har utvalget av solide RPG Spill vært veldig magert,jeg ser derfor veldig fram til 2013 som ser ut til og bli ett veldig godt spillår for RPG.
Min foreløpige storfavoritt som jeg ser fram til er Dragon Age III: Inquisition.
Jeg håper virkelig at dette spillet kommer i løpet av Høsten/Vinteren 2013 og vil leve opp til forventningene.Ellers så oppdaterer jeg Mitt Krypinn ganske regelmessig med nye spill som havner på ønske/kjøpelista som jeg har her inne til tross for min lommeboks smerteskrik hver gang det kommer ett nytt spill i samlingen min,he,he.

HQ