Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Fire Emblem-spillserien!

Fire Emblem-spillserien!

Skrevet av Animorpher den 22 januar 2013 klokken 01:36

Jeg husker mitt første møte med Fire Emblem Spillserien nesten som om det var igår.

I 2004 engang så hadde jeg fått penger og var innom Elkjøp for og kjøpe ett GBA Spill,husker ikke hvilket men jeg vet at jeg fant det.Med det i hånda ble jeg ståendes og kikke på de andre spilla som sto der og nysgjerrigheten tok meg da jeg oppdaget "Fire Emblem" i hylla rett ved siden av "The Legend of Zelda,Classic NES Series" og begge til en rimelig pris på 200.kr stk.
Begge disse spillene endte med meg hjem og av en eller annen grunn så endte jeg opp med og spille "Fire Emblem" først.
Det skulle vise seg og være en tabbe...De 2 andre spilla jeg kjøpte tok det veldig lang tid og få ut av eskene og i maskinen for og si det mildt da jeg ble fullstendig hekta på Fire Emblem.Karakterene,dialogen,kampsystemet,alt sammen falt i smak selv om jeg aldri hadde spilt ett spill med dette kampsystemet før og jeg ble mildt sagt skrekkslagen og sinna når den første personen innad i spillet døde Permanent for meg!
Det ble til at jeg slo av spillet og startet den kampen på nytt for og bringe han tilbake i live og slik fortsatte jeg.

Da jeg plutselig var ferdig med Lyn og endte opp med Eliwood og Hector var det som om jeg startet på ett helt nytt spill og gleden over lengden på spillet fortsatte helt til jeg nesten rundet det.Jeg har enda save filen min intakt med kun 2-3 Kapitler igjen før jeg har rundet det og jeg har enda ikke har fått summet meg til og fullføre det så jeg kan få spilt Hector's tale.Av en eller annen grunn stoppet det opp og selv om spillet ble liggendes i eska glemte jeg aldri navnet på spillet og i 2005 ble jeg 2 nye spill rikere:
"Fire Emblem: The Sacred Stones" og "Fire Emblem: Path of Radiance."

"The Sacred Stones" var som forgjengeren ett fantastisk gøy spill som jeg også la ned mange timers spilling i men det var "Path of Radiance" som virkelig ga mersmak.Spillet var fantastisk og spille på NGC og se på i stort format på Tven.Introduksjonen av Laguz i spillet var en massiv nyhet for meg og jeg forelsket meg totalt i grafikken og gameplayet.Som vanlig så var det krise hvis noen av mine karakterer "døde" innad i spillet og det ble alltid startet på nytt.Historien var utrolig og jeg lærte meg og løpe for harde livet de gangene HAN viste seg for meg; Black Knight!

Jeg virkelig levde meg inn i historien om Ike og koste meg enormt hver gang jeg klarte og rekrutere en eller flere fiender innad i spillet over på Ikes side og jeg ble sittendes og lengte etter mer da jeg endelig rundet spillet.
Så da de første bildene og nyheten om en oppfølger til spillet begynte og komme var jeg i fyr og flamme og "Fire Emblem: Radiant Dawn" ble kjøpt på lanseringsdato.Men etter og ha spilt spillet en god stund så innså jeg at det var noe som manglet,jeg følte at historien innad i spillet ikke var like sterk som den var i sin forgjenger "Path of Radiance."

I "Fire Emblem: Radiant Dawn" ble du kastet rett inn i historien og kampen og for en som meg som ikke hadde spilt på NGC min på en lang stund måtte jeg tenke på hva historien hadde vært i "Path of Radiance" og jeg følte meg ikke noe særlig mindre forvirret ettersom jeg spilte mer.Jeg kom inn i det etterhvert men når jeg endelig traff på Ike og hans gjeng så innså jeg at jeg savnet dem,jeg savnet spillet deres og introduksjonen som "Path of Radiance" ga meg,så jeg har aldri fått satt meg ned og fullført "Radiant Dawn" enda.Men jeg skal,en dag jeg har god tid og føler for og tørke støv av Wiien min igjen.

Etter "Radiant Dawn" så kom "Fire Emblem: Shadow Dragon" til NDS og spillet ble en opptur for meg selv om det er en remake av det første Fire Emblem spillet og jeg aldri falt for karakteren Caeda i spillet...
Nå sitter jeg bare og venter på at det neste spillet i serien skal komme ut,"Fire Emblem: Awakening",det første Fire Emblem spillet til 3DS.Forventningene er høye,penger til spillet er lagt av og jeg gleder meg!

Ellers så har jeg ett ørlite håp om at Nintendo kunne ta til vettet og gi "Fire Emblem: New Mystery of the Emblem: Heroes of Light and Shadow" spillet en sjanse utenfor Japan,selv om jeg ikke har noen forhåpninger der...Så jeg legger ved ett bilde av det i stedet her på slutten for og ha noe pent og stirre på til Awakening kommer ut.

Noen andre Fire Emblem spill fans her inne på GR som skal ha Awakening når det kommer ut?

HQ