Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Send SMS "Rumpe" til 2422...

Send SMS "Rumpe" til 2422...

Skrevet av Bernt Erik den 5 september 2008 klokken 11:41

Send SMS "Rumpe" til 2422 og du får en haug med lekre damerumper til din mobil. Dette er budskapet fra en reklame som har blitt visst en rekke ganger på TV3 den siste tiden.

Eller hva sier du til; Send SMS "HET" til 2422 og du får en klase lekre og hotte damer inn på din mobil.

For de som biter på dette får ikke bare en melding på kjøpet, men en haug med andre inntil man finner ut å stoppe det hele. Med en gang du sender inn, så er du med i et abonnement og som gir deg tre slike meldinger i uken til den nette summen av 30,- pr. meldning. Makan til kynisme. Ikke bare må du betale en sum på 30,- kroner for den ene meldingen, men du må søren meg punge ut 60 kroner til denne uken og 90,- de andre ukene til du ikke vil være med mer.

Nei, jeg ler hver gang jeg ser en slik reklame og tenker på de stakkarene som hopper på. For min del blir dette bare dumt og hvis man så absolutt vil ha rumper inne på mobilen, så får man heller spørre en venninne om å låne rumpa for et sekund å knipse i vei. Da blir hun jo kjendis på mobilen din om hun vil da ...?

Hva mener du om slike reklamer? Er du en av de som hopper på og kjøper dette eller ler du like mye som meg når du ser slike reklamer på TV-en?

HQ