Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Min store drøm...!

Min store drøm...!

Skrevet av Bernt Erik den 11 desember 2011 klokken 12:09

Min store drøm går i oppfyllelse! Jeg har ventet og ventet og atter ventet til noe nytt skulle dukke opp. Så i går kveld skjedde det, den store nyheten ble sluppet og jeg kunne slippe jubelen i taket. Jeg har for å være helt ærlig visst om nyheten en del dager nå og visste i grunnen hva som skulle skje, men ikke hvordan. Nå vet jeg litt i forhold til hva jeg visste da og har til og med fått meg et lite videoklipp og klore meg fast til. Er ikke det hærlig så vet ikke jeg.

Spillet jeg selvsagt tenker på er Command & Conquer: Genereals 2 som nå altså er under utvikling. Det er slettes ingen ukjent utvikler som kommer på banen og som nå jobber med spillet som kun kommer til PC. Du har garantert (som gamer) hørt om BioWare og det er altså de som nå står bak det kommende Command & Conquer-spillet. Jeg jubler mens jeg kjenner ståpelsen reiser seg i nakken.

I tillegg til dette får BioWare frie tøyler med DICE sin meget heftige grafikkmotor Frostbite 2, som blant annet er brukt i det kritikkerroste Battlefield 3 og sist men ikke minst det herlige bilspillet Need for Speed: The Run. Begge spill lansert i høst. At Bioware nå får leke med Frostbite 2 grafikkmotoren tror jeg kan bli litt av et skue. BioWare står jo som kjent bak Mass Effect-serien, Dragon Age-serien og nå til sist det kommende Star Wars: The Old Republic som lanseres like før jul til PC. Alle disse spillene har blitt mottatt med jubel av gamere verden rundt og nå kommer altså Command & Conquer: Generals 2 til PC, utviklet av nettopp BioWare. Jeg jubler så høyt at alle i huset hører meg.

Slik er det å være en skikkelig gamer og tro mot "sin herre" nemlig BioWare og EA. Sistnevnte har gjort et smart valg til utvikler og jeg tror at fortsettelsen til Command & Conquer-serien er i meget trygge hender og sørger for å opprettholde den gode kvaliteten som alltid har vært i denne spillserien. Så nå gleder jeg meg stort til 2013 når Command & Conquer: Generals 2 lanseres for deg og meg. Herlig rett og slett og kunne ikke ha fått en bedre julegave fra spillverdenen.

Synes du dette var gode nyheter og hva synes du om at det er BioWare som utvikler spillet? Er det rovdrift av BioWares kunnskaper eller mener du at det er bra av EA å bruke BioWare til slike prosjekter? Hvilken spillserie er du tro mot?

HQ