Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Skotthyll på NRK Sommeråpent i beste sendetid

Skotthyll på NRK Sommeråpent i beste sendetid

Skrevet av Bernt Erik den 4 august 2014 klokken 13:59

lørdag besøkte Sommeråpent-bussen Basse med programlederen Olav Viksmo Slettan Snåsa og her fikk han oppleve litt av hvert. Blant annet var han på seterbesøk til Siv Eggen og fikk servert hjemmelagd rømmegrøt. Snåsa ble også presentert på en flott måte.

Selv fikk jeg anledningen å presentere en "sport" jeg og familien koser oss med om sommeren, nemlig skotthyll. Alle barna liker å kaste skotthyll og det gjør at det er lett å samle seg om denne artige aktiviteten som krever kun to kubber (bjørkekubber), noen flate steiner, fra to til til personer (i alle aldre) og en grusvei/bane. Da ligger alt til rette for spennende runder skotthyll.

Om du vil lære deg mer om reglene i skotthyll, så gå inn på facebook-gruppen "Skotthyll, den ultimate idrett".

Her kan du blant annet se Sommeråpent 2. august hvor jeg og Hallvard Sandnes forklarer litt om Skotthyll.

Har du hørt om skotthyll?

HQ