Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Rasisme?

Rasisme?

Skrevet av Bratiz den 30 januar 2009 klokken 23:35

Rasisme. Et ord som blir kastet rundt ofte i disse dager. Men er det virkelig som de som "forskjells behandlet" skal ha det til?

Jeg går for tiden på skole i 10 klasse. Mange går rundt der og er redd for denne lille gangster gjengen med folk fra andre nasjoner. De går rundt og truer, slår og skader andre personer som om det skulle være en liten flue de tokk et slag etter. Disse går rundt og tror de er så utrolig kule med å slå og heste folk. Men hvis jeg som person sier noe tilbake, kan de bare skrike ut RASISME og jeg kommer i trøbbel. Er det virkelig fair?

Jeg føler at nordmenn flest faktisk er redd får å snakke med utlendinger og diskutere ting fordi det kan tas opp som rasisme. Mens utlendinger kan gå å kalle oss nordmenn Potet, forbanna hviting, og slå og sparke på oss men du ser ikke det komme i media?

Altså er det egentlig vi som er hovedpunktet i rasisme? Ikke pokker. Selvfølgelig er det noen idioter i Norge som går å ødelegger hverdagen til en snill og vennlig person og de støtter jeg ikke med denne teksten. Det jeg prøver å få fram, er at nordmenn ikke er hovedgrunnen til Rasisme i landet vårt i mine øyne.

Ta foreksempel demonstrasjonene mot Israel i Oslo. Ungdommer som bare gikk ut for å lage trøbbel og ødelegge. er det rart vi nordmenn blir forbanna? Og denne Ikke tas opp av ambulanse hendelsen har skjedd mangfoldelige ganger før. Bare det at når dette skjer med en utlending er det helt plustelig rasisme. Hva er gale med media egentlig?

Det er så UTROLIG tragisk at en nordmann ikke kan si sine egne meningen og diskutere andres uten å bli tatt for rasisme hvis det handler om utlendinger. Mens utlendinger kan gå å slå, sparke, skade folk, uten noen tydelige konsekvenser.

Jeg sier ikke at alle er sånn. Jeg kjenner mange som er utrolig greie personer, men det er enkelte som ødelegger helt for seg selv og andre.

Så det jeg vill fram til er: Rasismen har sine røtter hos de som påstår de blir påført.

HQ