Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Norske media.

Norske media.

Skrevet av Bratiz den 24 februar 2009 klokken 19:38

Det er utrolig hvis du tenker deg godt om hvor mye media kontrolerer.

Jeg er ikke den eldste av mennesker, men jeg har forsatt god peiling hva som foregår her i landet. Ting kommer ikke fram til regjeringen uten at media tar det opp, og media er en fabrikk av sladder og eskalering. 2 temaer kommer til å være her: Regejeringens mangler på informasjon fra seg selv og Sladder fabrikker.

Regjeringen:

Jeg har merket at med mange saker må det komme opp i media før det kommer på dagsordnen til regjeringen. Ting tar utrolig lang tid å få fart på og det virker som toppene sitter å lager brød på jobb. Det er jo egentlig helt utrolig at ting må gå så langt som til media før regjeringen får vite det og selve handlekraften til regjerningen er jo like rævkjørt som en rusten holk i en kolisjon. Siden jeg ble født har egentlig landet gått i en spiral nedover syntes jeg. Drap og krim går opp, mens tallet på nordmenn i forhold til folketallet går ned.! Regjeringen i dag burde blitt kasta på dør for lenge siden og jeg syntes det er utrolig at folk blir så naive å stemmer på dem. FRP og deres folk virker som handlekrafitge og kan gjøre ting som kreves i stedenfor å se på tabloid dag inn dag ut å håpe noen andre tar den for deg.

Sladder fabrikker:

Ja vi vet vell alle hva det er. VG, Dagbladet og Se og hør(blød). Jeg leser aldri disse avisene fordi de er full av oppspinn om andre sitt liv. Hvorfor i rakkern skal jeg bry meg om hva Britney spears spiste til frokost for 4 uker siden? Folk sine privatliv blir krenket hele tiden av disse folkene som er like onde som en terrorist i mine øyne. TENK DERE DA: At du selv var en kjendis, ville dere at alt dere gjorde skulle komme i avisen og bli snudd og spint alle retninger? Disse bladene hviser i mine øyne hva som er galt med enkelte!.

HQ