Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Privat Eindom!

Privat Eindom!

Skrevet av Bratiz den 18 mars 2009 klokken 22:30

I dag gikk jevelen for langt! I lang tid har en kødd av en ungdom gått gjennom hagen som jeg og min bror har jobbet iherdig med i flere somrer. Han går igjennom en liten "gate" i mellom for å spare seg 20 sekunder for å komme inn i en snarvei!.

Så i dag tokk vi HEVN! I går gravde meg og min bror en ca 40 cm liten grøft der, og fylte den med hønsegjødsel og gjørme. Selvfølgelig holdt jeg den våt :)

Så i dag når jeg kom hjem fra skolen ventet jeg iherdig på at personen skulle komme og dæven der kom han! Han tråkket igjenom og skrek et eller annet. Så hoppet meg og min bror ut av huset og truet med å skamslå ham hvis han noen gang gikk gjennom våres familie eindom igjen!

Hvorfor er det ikke som Usa her I Norge? Sett opp et lite skilt der det står NO TRESPASSING! så kan du skyte de etter noen advarsler inne på eindommen din.

HVA syntes dere om dette? er det noen rett å gå gjennom folks eindom?

HQ