Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Det norske militæret.

Skrevet av Bratiz den 30 juli 2009 klokken 14:57

I det siste har det vært mye om militæret i enkelte media så jeg tenkte å ta opp et tema, og det er Norge sin satsning på Militæret.

Det norske militær er absolutt ikke det største i verden men dets annsatte er noen av de beste trente. Norge har en ganske god ordning på de fleste ting i militæret men en ting bekymrer meg og det er satsingen på militæret.

Militæret kan være en stor arbeidsgiver til det Norske folk både i fremtiden og nåtiden, noe som kan innvirke posetivt for økonomien til pesoner i Norge. Finanskrisen har gjort at mange søker trygge arbeidsgivere og da vill jeg påstå at militæret er en av de. Hvorfor ikke satse like mye på militæret som andre arbeidsgivere? Det er jo ikke bare "soldater" som kan finne seg en jobb i militæret, men velikeholdspersonell, kontorpersonell, IT osv. Også nå når vi kommer inn i fremtiden vill utstyret bli mer avansert og dyktige folk vill bli trengt.

I mine øyne er satsingen på militæret her i Norge for dårlig. For meg burde vi hatt et veldig strekt militær som ikke kan konkurere med tonnevis med folk men god trenging slik at vi kan bidra til å dra den tunge steinen i kampen mot terror. For det er ikke slik at vi kan sitte å ignorere den store trusselen som vi møter med terror. Oppgradering av flere ting i militæret er sårt trengt og det burde ikke være sånn.

Hva gjør vi hvis vi sitter med 3 verdenskrig i nakken og ingen kommer å hjelper oss? Vi kan ikke stole på NATO i mine øyne siden vi kan fort bli solgt ut for andre ting. Mange tenker at hvis Norge blir angrepet kommer broder USA til hjelp, men hva hvis de har sitt eget dohull og streve med? Da sitter vi med et falleferdig militær som ikke har en sjansje mot en ordenklig motstander. Masse er ikke alt nå lengre, det er ikke sånn at man sender 100 000 menn på en mark og slåss til alle er død, men det er effektiv og gjennomtenkte planer som vinner kriger. Vi kan ikke hele tiden stole på at andre skal bære steinen for oss vi må bære den selv!

Så mine håp for fremtiden er at Norge satser mye mer på militæret for det er viktig og ha i en verden full av fiender!

HQ