Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Nattbok, TG-Edition.

Nattbok, TG-Edition.

Skrevet av Duck Song den 19 april 2014 klokken 05:33

Jeg er på The Gathering, og bestemmer meg for å prøve meg på en slik Nattbok.

Klokken 00:00-01:30

Jeg ser at komplett skal holde en konkurranse klokken 04:00 og jeg venter egentlig bare på det. Etter to netter der jeg har legget meg tidlig så bestemmer jeg meg for å holde meg våken.

Jeg og kompisene mine spiller Smite til klokken blir:

01:30-02:30 (?)

Vi bestemmer oss for å tasse rundt å se på diverse stands, vi kommer over Chill-club/zone (husker ikke navnet)
Der lå det en Laptop og noen Xbox-kontrollere, vi tester ut et Indie-spill der man skal styre romskip på en bane der det er planeter og asteroider som påvirker de som spiller. Etter fem minutter så begynner vi å skjønne hvordan vi kan angripe hverandre. Vi bestemmer oss å gå tilbake å få med oss flere av vennene våres.

Når vi kom bort dit igjen så klarte vi å gå ut av spillet og vi klarte ikke å returnere. Så vi bestemmer oss for å stikke tilbake.

02:30-03:50

Etterhvert så er det bare jeg som er våken, jeg stikker en tur til en kiosk inne på vikingskipet, og kjøper meg en energidrikk (ikke aner jeg om den har noen effekt eller ikke).

Jeg setter meg ned igjen og bestemmer meg for å se på Netflix.

Etter å ha sett noen episoder av Archer så launcher jeg Smite nok en gang, denne gangen alene. Jeg spilte en match som varte i 30 minutter.

Jeg ser på klokken å ser at det snart er konkurranse på Komplett-standen.


03:50-05:00

Etter et besøk på toalettet så går jeg bort til Komplett og står utenfor en klynge. Vi står alle å venter........

Endelig så kommer Komplett-folka. De kaster ut noen capser og t-shirts.

Konkurransen gikk ut på å stave "nerdete" ord som WAN,LAN,AVI etc.

Etter det så var det en konkurranse som gikk ut på å blåse opp en ballong til den sprenger så fort som mulig.

05:00

Når det var ferdig så kastet de ut resten av det de hadde og jeg fikk noe! Det var... En 3D-printet modell av en sånn påskeøy-statue. Fornøyd går jeg tilbake til plassen min.


Det var min Nattbok The Gathering edition. Natta GR.

HQ