Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
En blekksprut blant oss?

En blekksprut blant oss?

Skrevet av Duck Song den 6 august 2014 klokken 19:16
Dette innlegget er kategorisert under: kraken, blekksprut, sushi, Not, Zura, Katsura, Take, Warning

Jeg spilte «Octodad: The Dadliest Catch her om dagen. Det sjarmerende indiespillet handler om blekkspruten Octodad som er en gift familiefar. Men ingen rundt han vet at han er en blekksprut.

Dette fikk meg til å undre: Er det noen blekkspruter blant oss? Enten om det er på Kiwi eller han som kjører bussen. Ingen vet.

På internett så vet nemlig ingen om du er en blekksprut eller ikke. Og det er nok en blekksprut her på Gamereactor. Her er de mistenkte:

-Thso01.

Hvorfor deg? Vel du bidrar mye på communitiet her på Gamereactor med mange blogger og anmeldelser. Hvem klarer å få ut så mye innhold på så kort tid? Med 8 armer så hadde du klart det, pluss at ingen vet hvordan du ser ut.

-Jeppzki.

Du har ikke engang profilbilde på Facebook Mats. Pluss at du studerer farmasi. Du prøver sikkert å gjøre deg om til et menneske med å mikse alle medisinene du finner på apoteket.


-Bernt Erik

Du passer helt som rollen til å være Octodad. Du må jo passe på barn og familie på samme tid som du skriver en haug med blogger her på Gamereactor. Derfor er det ganske så hendig at du har 8 armer å bruke.

-A to the H

Du klarer å være moderator på Gamereactor, jobbe på Spaceworld og som dørvakt på en nattklubb. Det er bare å komme ut av akvariet, vi vet at du er en blekksprut!

-älg

Mange av dere «nyere brukere» vet kanskje ikke hvem det er. Men älg ble en gang kåret til den kuleste GR-Brukeren, selv om han ikke har vært logget på siden 2008-ish. Kanskje ble han gjort om til sushi. Hvem vet.


Det var det. Bare å skrive i kommentarfeltet om du er en blekksprut eller ikke.

HQ