Norsk
Forza 3?

Forza 3?

Skrevet av FIBRIX den 28 mars 2009 klokken 19:05

Jeg, som også mange andre gjør, klarer nesten ikke å vente på det neste spillet i serien. Forza2 er bra det, og det holder jo i mange år fremover. Men det er så mye vi ønsker oss i spillet som Turn10 kunne ha puttet i sitt neste spill. Hvis man orker å kikke rundt på forskjellige forumer over hele verden kan jeg garantere deg at du finner mange "whislists" på biler, baner, ønske om drift-og drag-mode og ikke minst en ordentlig "pop-off"-lyd, eller dumpventil som man også kaller det.

Forza's egen hjemmeside har et stort og aktivt forum. Det er drøssevis av forskjellige fotokonkurranser, bilauksjoner og masse annet innenfor forza-verdenen og hver uke kommer Landin Williams(skribent, eller hva man kaller det, på Forza-siden) med en oppdatering/blogg der han skriver om litt av hvert innenfor Forza eller gatebiler generelt. Men de siste månedene har han skrevet om "Our next big thing", altså deres nye store prosjekt.

Da tenker jeg: Er det ikke Forza3 det er snakk om? Kanskje det Project Gotham Racing5 de har lagt arbeidet i, framfor Forza? Siden han skriver det på den måten oppfatter jeg det som at det ikke er en direkte oppfølger av 2'ern. Det kan selvsagt også være noe positivt som at de ikke vil kalle det Forza lenger, fordi de har endret det helt og fremhevet drifting, drag, gateracing og en større stylingdel slik fansen vil ha det. Bare tenk deg det å kunne drifte på de mest berømte driftebanene i verden med kompisene dine med forza's kjørefysikk!

Jeg har så høye forventninger til Forza3, eller hva det vil hete, at jeg er redd for å bli skuffet. Vi får vente i spenning og tro på Landin Williams, som er med og tester spillet, at det vil bli så bra som han vil ha det til.

Bildet er fra Forza Motorsport2. Den er lakkert/malt av meg med Gamereactor logo.

HQ