Norsk
Blog
Mine fremtids planer med spill del 2

Mine fremtids planer med spill del 2

Skrevet av FuzzyFarm den 28 mai 2012 klokken 12:20

Det er en god stund siden del 1 ble skrevet. Men slapp av, det skal ikke ta 15 år før bloggen kommer litt som det gjorde med duke nukem forever (jeg tror det tok 15 år) For her er den, å som du kanskje har skjønt så er en av mine største drømmer å jobbe med spill. Egentlig så vil jeg være sjefen selv. men det er mye som må kunnes for å starte egen bedrift, men noe av det jeg mener er viktig å starte med er et navn til bedriften. selskapet blir nok kalt FuzzyFarm, litt som brukernavnet mitt. Det var da det slo meg, hva om jeg oversetter etternavnet mitt til engelsk. Det var der å da som FuzzyFarm ble til (vil du gjette hva det betyr, siden ingen har gjettet riktig ennå)

Men la oss snakket om noe helt annet, nemlig ideene mine til hvordan spillene skal være og hvordan karakterene ser ut. La meg dele det neste spillet jeg har kommet opp med (Navn oppgis ikke) Spillet jeg har funnet på er et litt dystert og mørkt spill satt i en nær framtid hvor du er en robot (på størrelse med et normalt hus) Hvor du våkner opp etter å ha ligget i dvale i en gigantisk kapsel i mange år. Han blir vekket opp av en litt mindre robot som kan snakket.

Denne roboten er bare en assistent for menneskene, som en gang jobbet i dette forskningssenteret men. Nå lurer du sikkert, for som du har merket (mest sannsynlig) så er det ingen mennesker i forskningslaben lenger, og her er forklaringen på hvorfor de er borte. Menneskene ville laget roboter med menneske intelligens. Noe de fikk til, Hurra teknologien har kommet et stykke frem. Men det er ikke så mye å juble over siden robotene hadde en feil i systemet noen som gjorde dem gale.

De ødela helle anlegge, slik at det lignet litt på det anlegge som er i Portal 2. Ikke bare anlegge var ødelagt, men menneskene var døde. Det siste hovedkarakteren (Han du styrer) husker er når robotene går amok i laboratoriet å smadrer alt så er det et menneske som snakker til deg, og sier "Finn ric (robo intelligent center) han er den enste som kan stoppe denne galskapen" akkurat i det øyeblikket åpner kapselen forsiktig siden mannen trykker på bryteren og så kommer den det en digger robot bakfra og kaster han veggen. Roboten strekker armen mott kapselen å lukker den igjen.

Han du styrer kommer ikke løs. Du lurer helt sikkert på hvorfor han ikke er like gal om resten av gjengen. men det er fordi han du styrer, faktisk er en av de første prototypen som ikke har den samme intelligens brikken som resten av flokken. Dette er den eneste han husker etter at en av robotene skrudde av systemet ved å dra ut ledningen til computeren som er utenfor kapselen og holder han i livet der inne.

Men mange år senere kommer det en liten robot med navn ri-hd (robo intelligent help droid) som var en assistent for menneskene til de døde. Han har selvfølgelig gjemt seg i alle disse årene. Men da han tilfeldigvis fant en kapsel som var lukket gikk han for å sjekke. Da så han roboten ligget der å la merket til at på kapselen stod det Ri-av (robo intelligent alfa versjon)

Det er ikke det egentlig navnet men det viser at det er det første roboten som ble laget. Ri-hd skrur på computeren og kapselen åpner seg. ri-av går ut å møter Ri-hd. Ri-hd kan snakket engelsk så han forteller hva som har skjedd og hva som skjedde med menneskene. Men Ri-av kan ikke snakket han lager bare lyder som minner om R2D2. Området du starter i er laboratoriet der du har ligget i søvn. Du beveger deg gjennom ganger og Ri-hd må åpne dører viss de er lukket. Løse puzzle oppgaver er det første du må gjøre men det minner ikke om noe fra portal 1 eller 2 (Har ikke kommet på med noen ennå, men jobber med saken) Det blir ikke bare puzzles men også fiender å skyte på eller roboter som går amok fremdeles.

Du kommer til å gå rundt i et forlatt NYE York med ødelagt og overgrodde steder. på jakt etter Ric. Men dette innser du ikke før du får et flash back på hva som det menneske sa til deg.

La oss nå si litt om hvordan han ser ut. Han du styrer har en stor mekanisk arm på venstre siden som minner litt som en menneske Hånd bare rent metall. På høyere side har han et våpen som sitter fast til armen som han må bruke til å løse puzzles (Robotene er laget for å løse slike oppgaver) han må da gjennom disse hindrene som egentlig var ment til å se om robotene forstå oppgaver. Men han må gjøre det for å komme seg til Ric. Han kan også bruke den til å drepe fiender med. Men hvordan ser hodet hans ut? Jo det skal jeg si deg. hodet hans minner veldig om wheatley. Det har sinne likheter og inspirasjonen min: Portal, Biochock og Metal arm glitch in the system. Er spill som ga meg ideen til dette spillet

En ting til, karakteren spilles i første person.for de som lurer.

Hva synes du om ideen min? har den potensial til å bli noe stort eller ikke. Sleng en kommentar nedenunder.
Vurderer en del 3 også, vi får se.

HQ