Norsk
Blog
Digitale spill er ikke fremtiden!

Digitale spill er ikke fremtiden!

Skrevet av FuzzyFarm den 5 juli 2012 klokken 17:43

At selskaper som apple og android har fantastiske mobilplattformer, er vi alle enige i. Det er utrolig artig å se hvor godt de digitale plattformene har vokst, de siste årene. Men er det villig til å ødelegge konsoll markedet?

Nintendo, Sony og Microsoft har sperret opp øynene våre for hvor gøy det kan være å eie sin egen konsoll. Med spill som Mario, legende of Zelda, Uncharted, God of war, Halo og Gears of war osv. Har de etablert seg som de beste selskapene innen konsoll, og spill. Men aktører som Apple og Android har vist oss hvor lett det kan være, å laste ned applikasjoner og spill. Enkelt hjem til stuen.

Da jeg først hørte at David Darling påsto at konsollen er døende, kom jeg til å tenke på hvordan det skal skje. Jeg som mange andre, mener det mest sannsynlig ikke kommer til å skje. Klart at TV-ene som kommer fortløpende er spekket med applikasjoner. Og spill er en av dem, at Apple vil gi oss spill servert på TV-ene, er noe vi kan forvente. De vil gjøre det enkelt å kjøpe spill, og kommer til å vokse seg stadig større.

Men jeg har et ord mine, venner. Kraft og det har vi fått, opp gjennom årene. For det er nettopp det, det gjelder. Spill som angry birds er ikke på lik linje med Crysis eller witcher 2 F.eks. Det er gøy med angry birds ikke misforstå meg, men det blir ikke det samme. Selv sier ikke Darling at mobilspill er kraftigere. Han prøver å si at verden blir mer digital.

Men stemmer det egentlig? Ja det stemmer, verden blir mer digital, enten vi liker det eller ikke. Samsung Tv-en lar deg laste ned filmer og ulike apper som gjør det helle mer sentralt for spilling og filmer. Nintendo, Sony og Microsoft lar deg laste ned spill, så hva er problemet da? Konsollen er ikke hel digitale. Det trenger da ikke være slik uansett.

Siden vi har konsoller og PC-er som yter godt, gjør ikke det at digitale spill er noe bedre. Med mindre Apple tilfeldig vis skulle komme med sin egen lille konsoll med mange hestekrefter og heldigitale spill. Så blir det tøff konkurranse. Det er bare det at foreløpig er ikke en Samsung TV sterk nok til å gi publikum noe bedre en PS3, XBOX og WII, eller telefoner for den sags skyld.

Har sterk mening om at dette ikke vil skje med det første. Aktører vil føle etter "digital bølgen" men har ikke noe tro på at det blir på lik linje med konsoll markedet. David Darling mener at konsollen er døende, men det tror jeg ikke stemmer.

Digitale spill kan bli fremtiden, men konsollen blir ikke utryddet av den grunn. en fin blanding er perfekt. For sterke spill er også en årsak som gjør at konsollene ikke utryddes. Har dessuten digitale spill muligheten til å presse mer grafikk og lyd en CD plater? (Helt ærlig så vet jeg ikke) Miljøvennlige er de ihvertfall.

Tror du Digitale spill er fremtiden. Sleng din kommentar i kommentar felte under.

Lagt til 2012-07-05 18:00:
Vil forresten nevne at simidude lagde blogg banneren. Tusen takk :D

HQ