Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Glorfindels lille spill-giveaway!

Skrevet av Glorfindel den 9 januar 2014 klokken 12:09

Jula er over og vi er godt inni det nye året, men alvenes gavmildhet er ennå tilstede. Siden det snart er helg og dette i tillegg er min blogg nummer 50 på forumet, tenkte jeg å være litt ekstra generøs og gi bort et spill til en heldig GR bruker. Det er dessverre ikke et valgfritt spill, men jeg håper noen her vil bli fornøyd uansett.

De som sånn halvveis har begynt å kjenne meg på dette forumet, bør ha fått med seg at Xenoblade Chronicles er et spill jeg forguder. De som ikke har det kan se meg gå berserk i denne anmeldelsen, eller notere seg når jeg nevner det i annenhver setning jeg skriver på forumet. Spillet er blant de beste jeg har spilt noensinne og det er kun et minimalt fåtall av konsollspill som klarer å nå opp til det.

Men på tross av dette, er spillet forholdsvis ukjent utenfor japan, noe jeg synes er fryktelig synd. For å motarbeide dette, har jeg fått tak i en helt ny og uåpnet kopi av Xenoblade Chronicles, som jeg vil gi bort til en Wii/Wii U-eier på dette forumet, for å kunne gi gleden av å oppleve dette mesterverket. Og siden spillet betyr så mye for meg som det gjør, er jeg opptatt av at spillet vil bli satt pris på og ikke blir støvet vekk i en bortgjemt kommode til neste århundre.

For å sikre meg dette på best mulig måte, er oppgaven for å få dette spillet ganske enkel.
Jeg vil vite grunnen til at nettopp DU er interessert i å få dette spillet.

Send begrunnelsen til meg på en privat beskjed, eller post den her om du evt. har lyst til å dele den med andre. Personen med den begrunnelsen jeg anser som best, vil få spillet tilsendt gratis i posten. Jeg lar "konkurransen" stå åpen til ut i neste uke.

Håper dette faller i smak og lykke til, til de som deltar!

Glorfindels lille spill-giveaway!

HQ